Takarítás.hu | Info.: +3630/72-42-747

Takarító cég | Takarítás Budapest és vonzáskörzetében! | Jó helyen jár, itt mindent megtalál!

Irodatakarítás Budapest

Irodatakarítás - Budapest


Leggyakrabban irodákba szoktak hívni minket, így az irodatakarítás szolgáltatásban kiemelkedően nagy tapasztalattal rendelkezünk. A feladatnak megvannak azok a jellegzetességei, melyekkel mindenképpen tisztában kell lennünk, hogy irodatakarítás munkánkat jól végezhessük.


irodatakarítás

Megbízhatóság a legfontosabb az irodatakarításban

Sokan idegenkednek a külsős irodatakarító munkatárs igénybevételétől, hiszen a cég értékei, eszközei és főleg információi bizalmas dolgok. Mi ezt maximálisan megértjük és elfogadjuk, ezért olyan munkatársaink vannak, akik régóta velünk dolgoznak, és erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek.


Folyamatosság és pontosság

Nem jönnek folyamatosan új emberek, ha valakit már megszoktak, már bevált, akkor lehetőség van arra, hogy csak az ő munkáját kérjék. Ez nálunk természetes!


Az irodatakarítás rugalmasan alkalmazkodik az Önök munkarendjéhez

A megbeszélt időben, munkaidőn kívül végezzük az irodatakarítást, hogy ne zavarjuk Önöket és az Önök ügyfeleit.


Precíz munka:

Folyamatosan ellenőrizzük dolgozóinkat, de az Önök visszajelzései alapján is korrigáljuk az irodatakarítás folyamatokat, ha szükséges.


Az irodatakarítás keretén belül kérheti még:

  • Teakonyha, étkező takarítását
  • WC takarítást
  • Ablaktisztítást, üvegajtó tisztítást
  • Folyosó takarítását
  • Lépcsőház, lépcső takarítását
  • Irattár, tárolóhelység takarítást

Miből áll az irodatakarításunk?

A megállapodás - szerinti irodahelységek porszívózása, vagy felmosása, portörlés, pókhálózás, bútorzat áttörlése, kárpitos bútorok porszívózása, ablakpárkányok, ablakkeretek tisztítása, üvegajtók, üvegvitrinek tisztítása, szemetesek, papírkosarak kiürítése.

  • Irodai növények takarítása, levelek lemosása, kaspók tisztítása, locsolás, porszívózás.
  • Csillárok, lámpatestek portalanítása.
  • Reluxák, szalagfüggönyök tisztítása, portalanítása, pókhálózása.
  • Teakonyha, étkezők takarítása, felmosása, mosogatás, illetve a konyhaszekrény, mosogató fertőtlenítése, konyharuhák, törölközők kimosása.

Íróasztalokhoz, elektronikai eszközökhöz csak akkor nyúlunk, ha Önök erre felhatalmazást adnak, ha külön kérik az asztalok, számítógépek letörlését. Senki rendszerezett dolgát nem keverjük össze!


Irodatakarítási Árajánlat

Hogyan rendelhet irodatakarítást tőlünk?

Irodatakarítás Budapesten hívja fel a tel: +36-30/724-2747 telefonszámot. Munkatársunk a helyszínre ingyenesen kimegy és felméri a takarítandó irodát, helyiségeket, megbeszéli Önökkel az időpontokat, a kívánt munkákat és ennek alapján ad személyre és helyszínre szabott irodatakarítás árajánlatot.

Miért nem teszünk fel irodatakarítás árajánlat kalkulátort? Mert Önnek csak azért kell fizetnie, amilyen takarítási munkát megrendel! Irodatakarítás szolgáltatásunkban cégünk értéke az egyéni odafigyelésben, alkalmazkodásban, rugalmasságban van, amit nem is lehet, illetve nem is szeretnénk uniformizálni.

Kérjen árajánlatot irodatakarításra!


Itt visszatérhet a Takarítás.hu kezdőoldalára.

Itt bővebben olvashat a lakástakarítás szolgáltatásunkról.

Itt bővebben olvashat a társasház takarítás szolgáltatásunkról.