• Akció

  Akció

  20% kedvezmény irodatakarításra!!!

 • Akció

  Akció

  20% kedvezmény irodatakarításra!!!

 • Akció

  Akció

  20% kedvezmény irodatakarításra!!!

 • Akció

  Akció

  20% kedvezmény irodatakarításra!!!

 • Akció

  Akció

  20% kedvezmény irodatakarításra!!!

Takarítás Budapest | Irodatakarítás Budapest

Köszönjük, hogy a Takarítás.hu weboldalunka látogatott!


Bízunk benne, hogy Ön is megtalálta nálunk a számára legmegfelelőbb árat és szolgáltatást. Legyen szó akár irodatakarításról, szőnyegtisztításról, társasház takarításról.


Engedjék meg, hogy egy pár mondatban bemutatkozzunk.

Cégünk, közel 1 évtizede kínálja takarítási szolgáltatásait cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Mára, több mint 20.000 négyzetmétert takarítunk napi szinten. A kezdetek óta nem változtattunk üzletpolitikánkon, korrekt árakkal, kisebb létszámú, tisztességes, leinformált kolléganőkkel dolgozunk együtt.

Az elmúlt 10 évben folyamatosan fejlesztettük magunkat és munkatársainkat is, ez az 1 évtized nem jogosított fel minket arra, hogy azt állítsuk mi vagyunk a legjobbak.  De ahhoz megfelelő rutinnal és odaadással rendelkezünk, hogy munkatársaink és ügyfeleink is elégedettek legyen. Számunka a nyugalom és a megbízhatóság a legfontosabb. Nem kapkodunk, normál tempóban végezzük el a feladatainkat. Ügyfeleinknek minden esetben garantáljuk, hogy az általunk alkalmazott munkatársaink, megbízhatók, figyelmesek, intelligensek. Szóval, mindenki nyugodtan ránk bízhatja ingóságait, ingatlanát.


 Most pedig szeretnénk válaszokat adni a sokszor feltett kérdésekre:Takarítás

Milyen takarítási szolgáltatásokat vehetek igénybe?

 A legtöbb szakmai tapasztalatunk az irodatakarításban, társasházak takarításában, és szőnyegtisztításban van.

Természetesen ennél jóval szélesebb a palettánk, de a múlt és a jelen is azt mutatja, hogy ezekre a szolgáltatásokra volt leginkább igény. Ha Ön valami mást alszolgáltatást keresne, akkor is állunk rendelkezésére.

Telefonon vagy e-mailben érdeklődjek?

Amennyiben telefonon szeretne érdeklődni, árajánlatot kérni, semmi akadálya. De árajánlatot, csak is e-mailben tudunk küldeni. Hozzávetőleges vállalási díjakról telefonon is tudunk tájékoztatást adni, de az a biztos, ha egy tisztességesen ki kalkulált ajánlatot adunk.

E-mailes érdeklődés, ajánlatkérés esetén, minden esetben visszahívjuk az érdeklődött. Egy-két kérdést mindig szeretünk feltenni, mielőtt ki kalkuláljuk a végső vállalási díjat.

Árajánlatot 1-2 órán belül is tudunk adni.

Mennyi időt vesz igénybe, és mennyit fogok érte fizetni?

Ez minden esetben nehezen számolható ki pontosan, hogy mennyi ideg fog tartani a munka elvégzése. Függ a négyzetmétertől, szennyezettség mértékétől, de főként az igényektől. Mindenesetre, Önnek nem kell amiatt aggódnia, hogy valamit pluszban kiszámláznánk.

Nem óradíjas rendszerben dolgozunk, hanem fix díjakért. Tapasztalataink és az ügyfeleink visszajelzése szerint, ez a lehető legkorrektebb fajtája a elszámolásnak. Árankat ide kattintva is megtekintheti Takarítás-árak.

A megállapodást követően Ön nyugodtan hátra dőlhet, nincsenek plusz költségek, még akkor sem, ha valami okból kifolyólag több időt venne igénybe a feladat teljesítése.

Kell-e biztosítanom valami eszközt vagy tisztítószert a feladatok elvégzéséhez?

Ezt minden esetben Ön dönti el. Az általunk alkalmazott tisztitószerek ipari jellegűek, hatékonyabb és gyorsabb munkát tesznek lehetővé, mint bolti társaik. Külön odafigyelünk a felületek fajtájára és minőségére, nehogy bármi elmarodást okozzunk.

Eszközeink is alaposan válogatottak, prémium minőségűek.

Mi fog történni a vagyon- és értéktárgyaimmal?

Semmi, nyugodtan hagyja a helyén, és ha igényli, akkor azt is letakarítjuk. Arra még nem volt példa, hogy bármilyen érték eltűnt volna általunk, mi azért vagyunk, hogy a szennyeződést tüntessük el.

Arra viszont volt példa, hogy egy asztali lámpa, pohár, tányér eltörött. Semmi probléma, mi és munkatársaink is vállaljuk a felelősséget. Természetesen az okozott kárt a biztosító vagy cégünk megtéríti.

Hogyan tudom rendezni az anyagiakat?

Minden ügyfelünkkel határozatlan idejű, egyes takarításoknál, eseti szerződést kötünk. Ez elsősorban az ügyfeleink védelmére szolgál. Minden esetben számlát állítunk ki az elvégzett munkáról. Amennyiben rendszeres takarítást igényel, akkor hónap végén, ha eseti takarításról van szó, akkor a munka befejeztével állítjuk ki a számlát. Előleget soha, semmilyen esetben nem kérünk.

Ha bármi más kérdése lenne, állunk szíves rendelkezésére.

Telefonszám: +3630/72-42-747

Takarításokat vállalunk az alábbi területeken:
Irodák, irodaházak, Társasházak, Üzemi konyhák, Üzemi területek, Garázsok, Rendezvények előtti és utáni, Közintézmények, Üzlethelyiségek, Éttermek eseti, napi, heti rendszeres takarításait.
Természetesen az alábbi szolgáltatásainkkal állunk még rendelkezésére a takarítás terén:
Nagytakarítás, fugatisztítás, gépi tisztítás, kárpit és szőnyegtisztítás,


5 érv amiért érdemes minket választania:

- Több, mint tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk.
- Mi felelősséget vállalunk a vagyon- és értéktárgyaira.
- A legmegfelelőbben alkalmazzuk a legmodernebb, leghatékonyabb takarítószereket a maximális tisztaságért.
- Csak megbízható, leinformálható munkatársaink vannak.
- Ragyogó tisztaságot varázsolunk mindenhol, nem csak ott, ahol látszik.


Kérjen ingyenes felmérést Budapest és vonzáskörzetében.

Kapcsolat

Tel: +36-30/72-42-747

E-mail: takaritas.hu1@gmail.com

ABLAK LUX Kft.
Adószám: 23442447-2-41
Cím: 1131 Budapest, Béke u. 73.

Megosztás