• Akció

  Akció

  20% kedvezmény irodatakarításra!!!

 • Akció

  Akció

  20% kedvezmény irodatakarításra!!!

 • Akció

  Akció

  20% kedvezmény irodatakarításra!!!

 • Akció

  Akció

  20% kedvezmény irodatakarításra!!!

 • Akció

  Akció

  20% kedvezmény irodatakarításra!!!

Irodatakarítás Budapest

Irodatakarítás - Budapest


Az esetek többségében irodatakarításra kérnek fel minket, így az irodatakarítás szolgáltatásban kiemelkedően nagy tapasztalattal és szakmai múlttal rendelkezünk. A feladatnak megvannak azok a jellegzetességei, melyekkel mindenképpen tisztában kell lennünk, hogy irodatakarítás munkánkat jól végezhessük.


Megbízhatóság, felelősségvállalás, és a  munkatársak a legfontosabbak az irodatakarításban

Sok évünk volt tanulni, és kitapasztalni, hogy az ügyfél mire is gondol valójában. Tudjuk, hogy kell hozzá egy korrekt cég, ahol nincs félre beszélés. Tudjuk, hogy kell hozzá megfelelő szakmai tapasztalat, és múlt az irodatakarításban. És tudjuk, hogy kell hozzá egy mindenre elszánt takarító kolléganő, aki úgy bánik az irodával, mintha a saját otthona lenne. Mi kikérjük kolléganőink véleményét, tetszik- e nekik a terület, szívesen dolgoznának-e ott, stb... Fontos, hogy tisztában legyünk, és érezzük azt, hogy a megfelelő kezekbe adjuk a munkát. És a tapasztalataink szerint ez a helyes eljárás, így mindig meghálálja magát. 


Folyamatosság és pontosság

Nem jönnek folyamatosan új emberek, persze, minden cégben van némi fluktuáció, de már sok-sok éve megfelelően tudjuk motíválni a kolléganőinket, hogy itt nálunk, biztos és hosszú távú munkára, törödésre számíthatnak, hisz ők is ennek a nagy családnak a tagjai. Így, nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy Önök folyamatosan számíthatnak arra a kolléganőre az irodatakarításban. Figyelünk a környezetünkre, a fegyelemre, a tisztaságra, a pontosságra. Így mindenki nyugodtan tudja álomra hajtani a fejét, nincs miért aggódni.


Az irodatakarítás rugalmasan alkalmazkodik az Önök munkarendjéhez

A megbeszélt időben,  és lehetőleg munkaidőn kívül végezzük az irodatakarítást, hogy ne zavarjuk Önöket és az Önök ügyfeleit. Az irodatakarításokat általában az esti, éjszakai órákban végezzük. A hajnali munkavégzés nem túl előnyös, bárki elaludhat, késhet, és így kapkodás a vége, amit mi nem engedhetünk meg. Az esti órákban nyugodtabban és hatékonyabban tudunk teljesíteni, van elég időnk, nincs kapkodás, és még a vacsora szünetre is akad idő.


Precíz munka:

Folyamatosan ellenőrizzük dolgozóinkat, de az Önök visszajelzései alapján is korrigáljuk az irodatakarítás folyamatokat, ha szükséges. Mi is emberek vagyunk és hibázhatunk, kár is lenne  tagadni. Kolléganőink felé is közöljük az ügyfél pontos igényeit, ezt írásba is foglaljuk egy takarítási folyamatlista keretében. Így könnyebb tanulni az elején. Az érdekeink közösek, így, mindent megteszünk, hogy az ügyfél a legjobb értékelést adja az irodatakarításra.


Az irodatakarítás keretén belül kérheti még:

Minden igényt próbálunk maximálisan kielégíteni. Általában egy standard folyamatlistát küldünk el az árajánlatban, ez a lista az elmúlt 10 év igényeit foglalja magában. De ez nem azt jelenti, hogy csak és kizárólag azt végezzük el ami le van írva, inkább többet, mint kevesebbet. Nyugodtan kérdezzenek ha valami különleges igényük lenne, mindenre találunk megoldást az irodatakarítás ban is.


Miből áll az irodatakarítás?

Nehéz lenne ide mindent, részletesen leírni. Éppen ezért állítottunk össze egy mindent kielégítő takarítási folyamatlistát. Ezt minden irodatakarítási árajánlatban mellékelve küldjük el.

Természetesen az ügyfél dönti el, hogy mire van szüksége, hisz minden iroda más és más de, hogy mindenkinek könnyebb legyen, mi adunk egy alapot ami módosítható, kiegészíthető.


Irodatakarítási Árajánlat

Hogyan rendelhet irodatakarítást tőlünk?

Irodatakarítás Budapesten hívja fel a tel: +36-30/724-2747 telefonszámot. Munkatársunk a helyszínre ingyenesen kimegy és felméri a takarítandó irodát, helyiségeket, megbeszéli Önökkel az időpontokat, a kívánt munkákat és ennek alapján ad személyre és helyszínre szabott irodatakarítás árajánlatot.

Miért nem teszünk fel irodatakarítás árajánlat kalkulátort? Mert Önnek csak azért kell fizetnie, amilyen takarítási munkát megrendel! Irodatakarítás szolgáltatásunkban cégünk értéke az egyéni odafigyelésben, alkalmazkodásban, rugalmasságban van, amit nem is lehet, illetve nem is szeretnénk uniformizálni.

Kérjen árajánlatot irodatakarításra!


Itt visszatérhet a Takarítás.hu kezdőoldalára.

Itt bővebben olvashat a társasház takarítás szolgáltatásunkról.

Kapcsolat

Tel: +36-30/72-42-747

E-mail: takaritas.hu1@gmail.com

ABLAK LUX Kft.
Adószám: 23442447-2-41
Cím: 1131 Budapest, Béke u. 73.

Megosztás