• Akció

  Akció

  20% kedvezmény irodatakarításra!!!

 • Akció

  Akció

  20% kedvezmény irodatakarításra!!!

 • Akció

  Akció

  20% kedvezmény irodatakarításra!!!

 • Akció

  Akció

  20% kedvezmény irodatakarításra!!!

 • Akció

  Akció

  20% kedvezmény irodatakarításra!!!

Lakástakarítás Budapesten

Lakástakarítás Budapesten


Lakástakarítás: Becsületes, korrekt szakemberekkel, nagytakarítások és lakástakarítás elfogadható áron - jobb, mintha bejárónője lenne!


Hagyja ránk a piszkos munkát, és Ön a tiszta és rendezett otthonába térhet haza!


Otthonunk tisztaságára kell a legnagyobb hangsúlyt fektetnünk, hisz itt élünk, étkezünk, tisztálkodunk és pihenünk. De ennek elengedhetetlen feltétele a takarítás is, évente legalább 1X-2X nagytakarítás és egy-két hetente egy általános takarítás.

A takarítás hiánya számos veszéllyel jár, baktériumok százainak lehet a melegágya az Ön otthona is. Ezért mi minden lakás és egyéb jellegű takarítás fertőtlenítéssel kezdünk amiért Önnek nem kell plusz költséget fizetnie.


Lakástakarítás szolgáltatás miért jobb, mint egy bejárónő?

Bejárónőt többnyire ajánlanak, vagy apróhirdetésből hívnak. Sokan hirdetik a szolgáltatásukat, ám valódi biztonságot nem mindig jelentenek, sokan félnek egyedül hagyni a lakásban. A reklamáció is nehézkes, arról nem is beszélve, hogy a hölgyek egyedül dolgoznak, nincs mögöttük egy megbízható szakmai támogató háttér, aki minden körülmények között vállalja, hogy az a lakástakarítási feladat el lesz végezve, amiben megállapodtak, és olyan minőségben, ahogyan azt Ön joggal elvárja.


Vajon kik ezek, hogy csak úgy beeresszem őket a lakásomba?

Lakástakarítás szolgálatunk több mint egy hagyományos bejárónő, de természetesen a személyi szimpátia is nagyban befolyásolja az Ön döntését: kiválaszthatja személy szerint a munkatársunkat, és utána csak ő fog Önökhöz járni.

Természetesen a feladatait írásban rögzítjük, hogy ha esetleg helyettesíteni kell, (pl. betegállomány miatt) Ön akkor se maradjon takarítás nélkül. Nálunk leinformált, bejelentett becsületes munkaerő dolgozik csak, erkölcsi bizonyítvánnyal.

Ismerje meg kiemelt partnerünket a Best Takarítás-t, már közel 10 éve a prémium szolgáltatók között. Ha Best akkor lakástakarítás Budapest! A takarítás specialistái. Lakások, házak takarítása, gyorsan, precízen, rugalmasan.

A lakásának takarítására ingyenes helyszíni felmérésért hívja, az alábbi telefonszámot: +36-30/724-2747

Kérjen árajánlatot lakástakarításra!


Itt visszatérhet a Takarítás.hu kezdőoldalára.

Itt bővebben olvashat a irodatakarítás szolgáltatásunkról.

Itt bővebben olvashat a társasház takarítás szolgáltatásunkról.

Kapcsolat

Tel: +36-30/72-42-747

E-mail: takaritas.hu1@gmail.com

ABLAK LUX Kft.
Adószám: 23442447-2-41
Cím: 1131 Budapest, Béke u. 73.

Megosztás